AVÍS LEGAL

Informació general

El lloc web www.igremap.com és propietat d’ IGREMAP SLP (endavant IGREMAP), qui posa a la seva disposició la següent informació:

Denominació social: IGREMAP SLP
Domicili social: C/ Bascònia 32-34 local, 08030 Barcelona
Telèfon i fax de contacte: 93 360 14 50 / 93 346 22 44
CIF: B-62789680
Adreça de correu electrònic de contacte: web@igremap.com
Inscripció registral: Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona al tom 34314, foli 44, full B 242642, inscripció 3

Condicions d’ús

El fet d’accedir a aquesta pàgina web implica l’acceptació plena i sense reserves, per part de l’usuari, de totes i cadascuna de les disposicions que s’exposen en aquest Avís Legal.

IGREMAP es reserva el dret de modificar el present Avís Legal, atenent a les modificacions o actualitzacions que es puguin realitzar al web, i per tant, es recomana revisar-ho periòdicament.

L’accés i consulta del web per part dels usuaris, és de caràcter lliure i gratuït.

L’usuari es compromet a utilitzar aquest web i el seu contingut, de conformitat amb la llei, el present Avís Legal, els bons costums i l’ordre públic.

Propietat intel•lectual

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent els textos, imatges, base de dades, codis i qualsevol altre material, són propietat d’IGREMAP, o en el seu cas, de terceres persones i estan protegits per drets de propietat intel•lectual i industrial.

Es prohibeix explícitament, excepte per ús privat, la reproducció, còpia, comunicació pública, distribució, modificació, transformació, supressió, manipulació, de la totalitat o part del contingut d’aquest web, sense la prèvia i expressa autorització per escrit d’IGREMAP.

L’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Industrial i Intel•lectual de titularitat d’IGREMAP o de tercers.

Política d’enllaços i limitació de responsabilitat

Aquest web pot contenir enllaços (links) a llocs web externs que no pertanyen, ni són controlats per IGREMAP, per tant no es fa responsable pel contingut, polítiques de privacitat o serveis d’aquests webs.

L’existència d’aquests enllaços externs al web és únicament per informar a l’usuari sobre l’existència d’altres fonts d’informació sobre un tema concret.

IGREMAP no es fa responsable de cap dany o perjudici que pugui derivar-se de l’ús d’aquest web i la informació que conté.

Protecció de dades personals

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal (LOPD), les dades personals proporcionades per l’usuari a través del formulari de contacte, s’incorporaran en els fitxers propietat d’IGREMAP SLP, com a responsable d’aquest web, únicament amb la finalitat d’atendre les seves consultes.

Totes les dades subministrades per l’usuari no seran destinades a altres finalitats que les expressades anteriorment, ni tampoc es facilitaran a tercers.

S’informa a l’usuari que podrà exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel•lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, enviant un correu electrònic a web@igremap.com o mitjançant un escrit dirigit a IGREMAP SLP, carrer Bascònia 32-34, 08030 Barcelona.

Amb l’acceptació d’aquest Avís Legal l’usuari dona el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals.

Legislació aplicable

El present Avís Legal es regirà per la normativa espanyola vigent.

Per a la resolució dels conflictes o discrepàncies que poguessin sorgir entre IGREMAP i l’usuari en relació al compliment i interpretació del present Avís Legal, seran competents els jutjats de Barcelona.

Disseny del web realitzat amb WordPress (tema Divi)

IGREMAP SLP | Carrer Bàsconia 32- 34 | 08030 Barcelona | T.933601450 | F.933462244 | web@igremap.com