NOTÍCIES
Concessió subvenció per a l'instal·lació de plaques fotovoltaiques d'autoconsum

23/11/2023

Hem instal·lat a les nostres oficines de Barcelona, plaques fotovoltaiques d’autoconsum.

Ens permetrà reduir la petjada de carboni de la nostra activitat, ja que, ens proporciona energia de font renovable per cobrir part de la demanda elèctrica i confort tèrmic de l’oficina. Gràcies a l’autoconsum d’energia solar aconseguim incrementar la nostra independència energètica i reduir l’emissió de gasos d’efecte hivernacle (GEH) que contribueixen a l’escalfament global. Amb la instal·lació i posada en marxa de la nostra instal·lació fotovoltaica fem un pas més i apostem per la sostenibilitat, en concordança amb els objectius de desenvolupament sostenible (ODS).

Concessió subvenció per la contractació de persones joves en situació d'atur

12/05/2023

IGREMAP contracta a una persona a temps complert, dins del programa de contractació de persones joves en situació d’atur.

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

Àgora d'Urbanisme 2020

27/11/2020

El 24 de novembre de 2020 s’ha celebrat la segona edició de l’Àgora d’Urbanisme, organitzada pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i l’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes (AAUC), amb la col·laboració del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya .

En aquesta segona jornada, tres projectes en els que hi participa IGREMAP, han estat seleccionats i presentats juntament amb altres projectes:

-PDU del Centre Direccional de Cerdanyola del Vallés

-POUM de Valls

-Modificació del PGO al sector Eixample Nord de Vilanova

Proposta ordenació POUM Valls

Eixample Nord de Vilanova

IGREMAP SLP | Carrer Bàsconia 32- 34 | 08030 Barcelona | T.933601450 | F.933462244 | web@igremap.com | Avís Legal | Política de Galetes