RECURSOS / BIODIVERSITAT

AIGUA, RESIDUS I ENERGIA

Portem a terme estudis de gestió de recursos el desenvolupament urbà, en el marc dels projectes de planificació territorial. En relació als residus hem treballat en la implantació de dipòsits de residus i plantes de valorització, tant en el projecte, la tramitació urbanística i la seva avaluació ambiental.
En relació a l’energia, treballem en el marc de la planificació urbanística, establint programes energètics que es concreten en els plans.

BIODIVERSITAT

En els estudis ambientals els aspectes lligats amb la biodiversitat són especialment rellevants. IGREMAP ha participat en les primeres i més grans obres de connectivitat ecològica, plantejant el primer pas superior exclussiu per fauna, al Coll de la Batalla, entre La Seva del Camp i l’Aleixar, i molts altres al llarg de grans infraestructures, com en l’eix transversals, a la B30, la C17, a la línia d’AVE Barcelona- Frontera francesa, a Sant Celoni,…
Hem definit el projecte de mesures compensatòries de l’Aeroport d’Alguire, suposant fins a la data la major superfície agrària de gestió per a les aus estèpiques.
Hem treballat en projectes d’infraestructura verda estratègics, com la connexió dels Boscos de la Marquesa, amb el Mèdol.

MINERIA

Hem treballat en nombrosos projectes de mineria, especialment en els projectes de restauració d’activitats extractives, així com en la seva avaluació ambiental. Hem portat a terme planejament urbanístic sectorial en relació a l’activitat minera.

PDU Mineria Bages

Recursos / Biodiversitat

Extractiva Vacarisses

Recursos / Biodiversitat

Pla de regadius

Recursos / Biodiversitat

Punta de la Móra

Recursos / Biodiversitat
IGREMAP SLP | Carrer Bàsconia 32- 34 | 08030 Barcelona | T.933601450 | F.933462244 | web@igremap.com | Avís Legal | Política de Galetes